jocuri

Advertisement


Jocuri cu Masini si Motociclete cu Raliu auto

Jocuri curse de masini in care te poti pregatii pentru concursuri de mare anvergura, incearca sa scoti cel mai bun timp.

Instructiuni Raliu auto:
In acest joculet foloseste SAGETILE ca sa manevrezi autoturismul rosu si daca joci la dublu foloseste tastele S, E, D, F ca sa manevrezi autoturismul albastru.

Adaugat la data 17 Mai 2010 de catre admin
Vizualizari: 12,296

1.13 1.13 1.13 1.13 1.13
Tot ecranul   Spune unui prieten   Reporteaza fisier care nu functioneaza

Comentarii:

Jocuri

Adauga acest joc pe site-ul tau

Raliu auto
Raliu auto

Jocuri asemanatoare

Top truck2
Top truck2
Alege unul din cele patru Jeep-uri si intra in comepetitie si adauna cat mai multe puncte inainte ca timpul sa expire, pentru cei mai curajosi poti bifa optiune ZOMBIE si obstalolele se modifica.
Red driver
Red driver
Incearca-ti abilitatile de sofer pe timp de noapte, o sa poti sa controlezi doar volanul, acceleratia nu iti este accesibila, strecoarate de pe o banda pe alta si ferestete de masinile care vin din fata.
Potilist in actiune
Potilist in actiune
Jocuri cu masini in care Crazy Cop are misiunea de a apara orasul New York de teroristi, intra intr-o cursa nebuna si eliminati adversarii.
Transporter 2
Transporter 2
Diferit de prima misiune in care trebuia sa ajungi la Paris in aceasta misiune trebuie sa colectezi servietele de pe traseu si sa le duci la destinatie.
Monster Truck Arena
Monster Truck Arena
Va plac cursele cu Monster Truck? Jucati un nou joc online cu Monster truck si dovediti ca aveti indemanarea necesara pentru a trece toate nivelele cu un numar maxim de puncte. Succes!