jocuri

Advertisement


Jocuri cu Masini si Motociclete cu Raliu auto

Jocuri curse de masini in care te poti pregatii pentru concursuri de mare anvergura, incearca sa scoti cel mai bun timp.

Instructiuni Raliu auto:
In acest joculet foloseste SAGETILE ca sa manevrezi autoturismul rosu si daca joci la dublu foloseste tastele S, E, D, F ca sa manevrezi autoturismul albastru.

Adaugat la data 17 Mai 2010 de catre admin
Vizualizari: 12,064

1.13 1.13 1.13 1.13 1.13
Tot ecranul   Spune unui prieten   Reporteaza fisier care nu functioneaza

Comentarii:

Jocuri

Adauga acest joc pe site-ul tau

Raliu auto
Raliu auto

Jocuri asemanatoare

Motocross
Motocross
Ai de condus un motocross si in fata ta un teren plin cu denivelari. Ai grija sa nu cazi, asa ca incearca sa termini traseul ca sa poti trece la urmatorul nivel.
Cursa cu Masini de Teren
Cursa cu Masini de Teren
Jucati un nou joc pentru copii, joc cu masini de teren mari in care va trebui sa conduceti una peste o serie de obstacole ce le veti putea intalni in drum. Pentru a castiga cursa trebuie sa conduceti cat mai bine si sa strangeti cat mai multe puncte posibil!
Transporter 2
Transporter 2
Diferit de prima misiune in care trebuia sa ajungi la Paris in aceasta misiune trebuie sa colectezi servietele de pe traseu si sa le duci la destinatie.
Antarctic racer
Antarctic racer
Ajutal pe pinguin sa termine aceasta cursa si sa adune pestisori de pe traseu pentru a aduna cat mai multe puncte.
Top truck2
Top truck2
Alege unul din cele patru Jeep-uri si intra in comepetitie si adauna cat mai multe puncte inainte ca timpul sa expire, pentru cei mai curajosi poti bifa optiune ZOMBIE si obstalolele se modifica.