jocuri

Advertisement


Jocuri cu Masini si Motociclete cu Jocuri cu macarale coal express

Jocuri cu macarale pentru copii, in acest joculet online coordonezi incarcarea si descarcarea marfurilor la un depozit, de tine depinde totul ca marfa sa ajunga la timp la destinatie.

Instructiuni Jocuri cu macarale coal express:
In acest joculet pentru copii cu macarale foloseste mouse-ul pentru a prinde si descaraca incaracatura. Apasa click stanga ca sa cobori bratul de la macara pentru a prinde incarcatura apoi cu sagetile poti muta bratul de la macara catre vagon si tot click stanga ca sa dai drumul incaracaturii. Apoi foloseste sagetile sus si jos ca sa manevrezi locomotiva care transporta incaracatura. Ai grija ca toata marfa strebuie sa ajunga la destinatie.

Adaugat la data 1 Januarie 2011 de catre admin
Vizualizari: 32,885

4.26 4.26 4.26 4.26 4.26
Tot ecranul   Spune unui prieten   Reporteaza fisier care nu functioneaza

Comentarii:

Vizitator (2 Martie 2011)
dupece ca mnu se incarca mai face si pe al draq
not 0.00000(0)
Reporteaza
Vizitator (28 Februarie 2011)
e cel mai naspa proooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Reporteaza
Vizitator (25 Februarie 2011)
e urĂ¢t.cel mai naspa joc din lume.locul 1222222222222222333588 in topul jocurilor
Reporteaza
Vizitator (24 Februarie 2011)
nu se incarca
Reporteaza
Vizitator (2 Februarie 2011)
bun
Reporteaza

Jocuri

Adauga acest joc pe site-ul tau

Jocuri cu macarale coal express
Jocuri cu macarale coal express

Jocuri asemanatoare

Super Mario Cross
Super Mario Cross
Super Mario se indreapta cu pasi repezi catre castelul dragonului care a furat-o pe printesa. In acest joc Super Mario se deplaseaza folosind motocicleta din dotare. Mergand pe un teren foarte accidentat acesta trebuie sa fie atent la drum si sa aiba grija sa nu cada de pe motocicleta de tip cross.
Gizmo Rush Tractor Race
Gizmo Rush Tractor Race
Lui Gizmo ii place masinile si motocicletele, a condus de toate de la masini 4x4, atv-uri pana la cross-uri si speed-uri iar in acest joc il vom putea insoti intr-o noua aventura pe Tractor. Ajutati-l pe Gizmo sa conduca tractorul sau cat mai bine si sa colecteze cat mai multe puncte. Succes!
Pimp my buggy
Pimp my buggy
Masinuta Buggy vrea o noua infatisare pentru turisti care vor sa faca curse in desert.
Desert Truck
Desert Truck
Un joc de condus pe care trebuie sa-l joci. Urcate la volanul camionului si arata ca sti sa conduci si poti sa traversezi desertul sahara. Conduceti cat mai bine, colectati aur si aveti grija sa nu va rasturanati cu monster truck.
Cursa speciala
Cursa speciala
Jocuri de masini cu o cursa speciala care se desfasoara pe o plaja, treseul are diferite etape interesante. Daca iti place viteza incearca si scoate cel mai bun timp.