jocuri

Advertisement


Jocuri cu Masini si Motociclete cu Jocuri cu macarale coal express

Jocuri cu macarale pentru copii, in acest joculet online coordonezi incarcarea si descarcarea marfurilor la un depozit, de tine depinde totul ca marfa sa ajunga la timp la destinatie.

Instructiuni Jocuri cu macarale coal express:
In acest joculet pentru copii cu macarale foloseste mouse-ul pentru a prinde si descaraca incaracatura. Apasa click stanga ca sa cobori bratul de la macara pentru a prinde incarcatura apoi cu sagetile poti muta bratul de la macara catre vagon si tot click stanga ca sa dai drumul incaracaturii. Apoi foloseste sagetile sus si jos ca sa manevrezi locomotiva care transporta incaracatura. Ai grija ca toata marfa strebuie sa ajunga la destinatie.

Adaugat la data 1 Januarie 2011 de catre admin
Vizualizari: 32,407

4.26 4.26 4.26 4.26 4.26
Tot ecranul   Spune unui prieten   Reporteaza fisier care nu functioneaza

Comentarii:

Vizitator (2 Martie 2011)
dupece ca mnu se incarca mai face si pe al draq
not 0.00000(0)
Reporteaza
Vizitator (28 Februarie 2011)
e cel mai naspa proooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Reporteaza
Vizitator (25 Februarie 2011)
e urĂ¢t.cel mai naspa joc din lume.locul 1222222222222222333588 in topul jocurilor
Reporteaza
Vizitator (24 Februarie 2011)
nu se incarca
Reporteaza
Vizitator (2 Februarie 2011)
bun
Reporteaza

Jocuri

Adauga acest joc pe site-ul tau

Jocuri cu macarale coal express
Jocuri cu macarale coal express

Jocuri asemanatoare

Storm truck 2010
Storm truck 2010
Un concurs cu jepp-uri prin desert, incearca sa aduni cat mai multe puncte pentru a trece la nivelul urmator, pentru a te deplasa cat mai repede foloseste NITRO.
Gizmo Rush Tractor Race
Gizmo Rush Tractor Race
Lui Gizmo ii place masinile si motocicletele, a condus de toate de la masini 4x4, atv-uri pana la cross-uri si speed-uri iar in acest joc il vom putea insoti intr-o noua aventura pe Tractor. Ajutati-l pe Gizmo sa conduca tractorul sau cat mai bine si sa colecteze cat mai multe puncte. Succes!
Nuclear sport bike
Nuclear sport bike
Din categoria de jocuri cu motociclete am adaugat jocuri noi cu motoare, intra in cursa, executa cat mai multe acrobatii si sa colectezi monedele cu bonus pentru a putea trece la urmatorul level.
Gizmo Rush
Gizmo Rush
Daca credeati ca in epoca de piatra dinozaurii nu stiau sa se distreze, v-ati inselat, si o sa vedeti si de ce. In acest joc de copii de 5 ani, o sa-l puteti insoti pe dinozaurul Gizmo intr-un super joc cu motociclete. Incercati sa conduceti cat mai bine si sa adunati cat mai multe stelute!
Winter rider
Winter rider
Winter rider, actiunea se petrece iarna si trebuie sa treci cu motocicleta de obstacolele care stau in calea.