jocuri

Advertisement


Jocuri Indemanare cu Jocuri Macara Magnet Crane

Jocuri Macara Magnet Crane, in acest joculet conduci o macara gigantica si trebuie sa muti diferite corpuri. Afta mai multe despre aceasta meserie si vezi daca ti-ar placea sa ai propria macara.

Instructiuni Jocuri Macara Magnet Crane:
In acest joculet cu macarale foloseste sagetile pentru a dirija bratul macaralei, cu tasta SPACE activezi magnetul de la bratul macaralei pentru a putea rifica obiectele, tasta I si O pentru zoom si cu R reset.

Adaugat la data 1 Januarie 2011 de catre admin
Vizualizari: 93,947

4.58 4.58 4.58 4.58 4.58
Tot ecranul   Spune unui prieten   Reporteaza fisier care nu functioneaza

Comentarii:

Vizitator (3 Januarie 2011)
ce trebe sa faci acic ?
Reporteaza

Jocuri

Adauga acest joc pe site-ul tau

Jocuri Macara Magnet Crane
Jocuri Macara Magnet Crane

Jocuri asemanatoare

Jocuri mahjongg
Jocuri mahjongg
Inca un joc cu mahjongg in care trebuie sa gasesti perechea cartilor.
Magazin cu Pesti
Magazin cu Pesti
Astazi veti putea lucra cu Sofia la un magazin de pesti. Aici veti avea diferite lucruri de vandut incepand de la o multime de specii de peste pana la mancare, acvarii si alte ustensile de curatat acvariul. Joaca acest joc si aveti grija sa le serviti clientilor pestii si celelalte lucruri pe care si le doresc de la magazin.
Easy Chess
Easy Chess
Un joculet de inteleginta binecunoscut, acest joc se poate invata si de copii de 4 ani, 5 ani si chiar 9 ani. Daca nu cunosti regulile de sah hai sa le invatam impreuna.
lotr puzzle
lotr puzzle
Un joc din categoria puzzle cu imagini dragute.
Bucatarie Dezordonata
Bucatarie Dezordonata
Nimanui nu-i place o casa dezordonata, si mai ales o bucatarie dezordonata. In acest joc pentru copii noi vom trebui sa luam lucrurile si sa le aranjam in ordine. Asa ca incercati sa faceti click pe fiecare piesa care vi se arata in imaginea de jos.