jocuri

Advertisement






Jocuri Actiune cu Turtles Ninja

Renumitele Testoase Ninja te invita la un joc de actiune cu ei. Trebuie sa-ti alegi una dintre testoasele luptatoare si sa invingi armata lui Shredder.

Instructiuni Turtles Ninja:
Foloseste SAGETILE pentru a te deplasa, tasta A pentru atac si tasta S pentru aa folosi atacul SPECIAL al partenerului. Ca sa faci salt dublu apesi SAGEATA SUS de doua ori. Colecteaza feliile de pizza pentru vitalitate si bulinele verzi pentru atacul SPECIAL al partenerului.

Adaugat la data 29 Octobrie 2009 de catre admin
Vizualizari: 9,526

5.00 5.00 5.00 5.00 5.00
Tot ecranul   Spune unui prieten   Reporteaza fisier care nu functioneaza

Comentarii:

Vizitator (26 Februarie 2011)
nu stiu cum este
Reporteaza
Vizitator (17 Aprilie 2010)
acest joc ii place fratelui meu cel mic
el va da nota 10 si eu la fel
Reporteaza

Jocuri

Adauga acest joc pe site-ul tau

Turtles Ninja
Turtles Ninja

Jocuri asemanatoare

Cursa de Camioane mari
Cursa de Camioane mari
Cursele de camioane sunt foarte celebre mai ales pentru spectacolul pe care-l ofera. Asa ca de ce sa nu intram si noi intr-un asemenea joc online cu Camioane mari. Joc pentru copii in care va trebui sa conduceti unul prin oras, si sa incercati tot posibilul sa strangeti cat mai multe puncte si sa ajungeti la ultimul nivel fara nici o zgarietura.
Chaos and faction
Chaos and faction
Chaos and faction un joc de actiune cu lupte, intra in competitie si aduna bonusurile si castiga lupta.
Batman
Batman
Jocuri noi cu Batman, ajutal sa colecteze globurile cu lilieci ca sa-i demonstreze lui Blue Beetle ca Batman este cel mai bun.
Spectomancer
Spectomancer
Intra in aceasta lume fantastica in care gasesti vrajitori,cavaleri si eroi. Jocul se bazeaza pe simturile mintii tale fiind un joc de strategie.
Heli strike
Heli strike
In Heli Strike trebuie sa pilotezi un elicopter al armatei Americane, fii atent la tancurile si masinile adversarilor care sant amplasate in desert.