jocuri

Advertisement


Jocuri Actiune cu Epic war 2

The Sons of Destiny este alianta celor trei puteri: oameni, orci si elfi. Intra la lupta.

Instructiuni Epic war 2:
Folositi mouse-ul. Pentru a directiona arcul foloseste SAGETILE SUS-JOS si pentru a vedea campul de bataie SAGETILE DREAPTA-STANGA. Tragi cu tasta A. Cand esti pe harta dai click pe RESEARCH pentru a face upgrade din experianta castigata in lupte. Pentru a scoate unitati de lupta tastele Q, W, E, R, T, Y, U, I, 1 pana la 6 cu conditia sa ai activate cladirile.

Adaugat la data 13 Novembrie 2009 de catre
Vizualizari: 4,962

4.25 4.25 4.25 4.25 4.25
Tot ecranul   Spune unui prieten   Reporteaza fisier care nu functioneaza

Comentarii:

Vizitator (11 Junie 2010)
Reporteaza

Jocuri

Adauga acest joc pe site-ul tau

Epic war 2
Epic war 2

Jocuri asemanatoare

London Race
London Race
Un joc cu masini pentru copii, si nu numai. Londra are multe locuri pe care trebuie sa le vizitezi, si acum ai ocazia sa faci acest lucru intr-un joc de curse cu masini ca si acesta. Asa ca ce mai astepti suie-te in masina si vino sa vezi si tu Londra!
Tort de Nunta
Tort de Nunta
Ati asistat vreodata la prepararea si ornarea unui tort de nunta? Ei bine, in acest joc vom fi chiar noi cei care vom gati tortul, la fel ca si in acele jocuri barbie cu tort, noi ne vom ocupa de tot de blaturi, creme si ornamente, pana si sala in care se va desfasura nunta. Asa ca joaca acest joc si haideti sa pregatim o nunta cum se-cuvine.
Avatar arena 2010
Avatar arena 2010
Avatar este un joc cu luptatori care au la dispozitie puteri supranaturale si diferite magii, folosestete de ele in lupta pentru a cuceri titlul de luptatorul anului 2010.
Mega Man X Virus 2
Mega Man X Virus 2
Lupta dintre bine si rau continua si in partea a doua, ajutal pe X Man sa castige si aceasta batalie. X man revine cu jocuri noi in 2010.
Epic battle fantasy
Epic battle fantasy
Pregatestete de o lupta cu sabi pe viata si pe moarte cu pisicutele.