jocuri

Advertisement


Jocuri Actiune cu Epic war 2

The Sons of Destiny este alianta celor trei puteri: oameni, orci si elfi. Intra la lupta.

Instructiuni Epic war 2:
Folositi mouse-ul. Pentru a directiona arcul foloseste SAGETILE SUS-JOS si pentru a vedea campul de bataie SAGETILE DREAPTA-STANGA. Tragi cu tasta A. Cand esti pe harta dai click pe RESEARCH pentru a face upgrade din experianta castigata in lupte. Pentru a scoate unitati de lupta tastele Q, W, E, R, T, Y, U, I, 1 pana la 6 cu conditia sa ai activate cladirile.

Adaugat la data 13 Novembrie 2009 de catre
Vizualizari: 4,754

4.25 4.25 4.25 4.25 4.25
Tot ecranul   Spune unui prieten   Reporteaza fisier care nu functioneaza

Comentarii:

Vizitator (11 Junie 2010)
Reporteaza

Jocuri

Adauga acest joc pe site-ul tau

Epic war 2
Epic war 2

Jocuri asemanatoare

Marvin the martian 2
Marvin the martian 2
Marvin the Martian 2 trebuie sa gaseasca pentru nava spatiala 6 module, ai grija sa nu lasi propulsorul cu care te deplasezi fara benzina!
Flash Sonic
Flash Sonic
Joaca-te cu Sonic Flash
Mafiotii
Mafiotii
Mafiotii sant speriati si au luat-o la fuga, departamentul tau de politie e pe urmele lor, pune politistii strategic pentru ai prinde.
Tort de Nunta
Tort de Nunta
Ati asistat vreodata la prepararea si ornarea unui tort de nunta? Ei bine, in acest joc vom fi chiar noi cei care vom gati tortul, la fel ca si in acele jocuri barbie cu tort, noi ne vom ocupa de tot de blaturi, creme si ornamente, pana si sala in care se va desfasura nunta. Asa ca joaca acest joc si haideti sa pregatim o nunta cum se-cuvine.
Xmen and the Wolverine
Xmen and the Wolverine
Wolverine vrea sa evadeze din inchisoare, trebuie sa il ajuti sa poata iesi din inchisoare si ferestel de camerele de supraveghere si gardieni. AI reusit sa evadezi?