jocuri

Advertisement


Jocuri Actiune cu Batman in actiune

Jocuri noi cu Batman in care trebuie sa-l prinda pe piratul spatial Kanjar Ro care a creat un dispozitiv Thermotron care va accelera incalzirea globala. Trebuie sa sarvezi planeta.

Instructiuni Batman in actiune:
Porneste cu butonul SKIP pentru a incepe jocul si foloseste SAGETILE pentru a te deplasa, pentru a lovi foloseste tasta A, arunca cu bumerangul cu tasta S, apasa tasta SPACE pentru a te catara(arunca bumerangul cu sfoara) si tasta C sa schimbi super eroul. Elimina batausii care iti ies in cale, elibereaza-l pe Sageata Verde (Green Arrow) si gaseste-l pe piratul spatial Kanjar Ro.

Adaugat la data 3 Martie 2010 de catre admin
Vizualizari: 19,765

4.17 4.17 4.17 4.17 4.17
Tot ecranul   Spune unui prieten   Reporteaza fisier care nu functioneaza

Comentarii:

Vizitator (28 Januarie 2011)
super
Reporteaza

Jocuri

Adauga acest joc pe site-ul tau

Batman in actiune
Batman in actiune

Jocuri asemanatoare

Wrestling
Wrestling
Ai ocazia sa-ti creezi un luptator de Wrestling amuzant, dupa care sa intri in ring si sa lupti impotriva oponentilor.
Valentines Day Chainsaw Massacre
Valentines Day Chainsaw Massacre
In acest joculet de actiune trebuie sa iti folosesti toate abilitatiile ca sa poti ajunge la final, trebuie sa inpingi anumite obiecte ca sa poti excalada pereti. Cu tasta A folosesti drujba si cu S-D ataci. POvestestene daca ai reusit sa termini traseul.
Pirate Race
Pirate Race
Trei nave ale piratiilor intra in lupta pentru comoara, crezi ca poti sa castigi aceasta batalie pe mare si sa aduci comoara la mal?
Obama la Pescuit
Obama la Pescuit
Vi l-ati imaginat vreodata pe Obama la pescuit? Trebuie sa stiti ca si lui ii place pescuitul si acesta este un joc in care voi va trebui sa-l ajutati sa prinda pesti. Dovediti ca sunteti un pescar bun si ca-i puteti prinde o multime de pesti.
Agh zombies
Agh zombies
Londra este invadata de zombii, ajutai sa scape de ele.